Kun laatu ratkaisee, Design PH-kalusteasennus on ratkaisu.

Kiintokalusteiden asennus

Kalusteasentajan tehtäviin kuuluvat kiintokalusteiden asennukset kaikkiin kodin tiloihin.Teen asennuksia keittiöihin, eteisiin, kylpyhuone- ja WC-tiloihin, kodinhoitohuoneisiin, makuuhuoneisiin, pukeutumishuoneisiin ja muihin mahdollisiin kotinne tiloihin.

Vanhojen kiintokalusteiden purku ja poiskuljetus

Ovatko vanhat kalusteet uusien tiellä? Kannatteko huolta, miten päästä niistä eroon? Voitte säästää huolta ja vaivaa kääntymällä puoleeni. Hoidan puolestanne vanhojen kiintokalusteiden, esimerkiksi keittiöiden ja komeroiden purkamisen ja kalusteiden poiskuljetuksen.

Muut asennus-ja kokoamispalvelut

Päätoimialani kiintokalusteiden asennuksen lisäksi teen myös muiden kalusteiden asennusta.  Mikäli tarvitsette apua esimerkiksi uusien huonekalujen kuljetuksen tai kokoamisen suhteen, palveluni ovat käytettävissänne.

Kiinnostuitko palveluistani?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Design PH-Kalusteasennus Tmi
Porttivahdinkuja 8 A 2 c/o Hyttinen Pentti
90450 KEMPELE

Y-tunnus: 2522644-4
Puh: 040 7310 117

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Design PH-Kalusteasennus Tmi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa